Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Her er juleposten som jeg har broderet til Jesper den blev lavet færdig den 23.-12. så den var klar til han kom hjem fra Australien den 27.-12. Vi holdt en dejlig juleaften hos Susanne og Bjarke sammen med Bjarkes mor og da vi havde pakket gaverne ud sagde Susanne at hun forresten havde været hende og fået taget nogle billeder den anden dag og dem tog hun op af skuffen, det viste sig at være billeder af et lille nyt medlem af Jensenklanen der efter planen skal komme til verden til Sankt Hans, det er den mast fantastiske julegave vi kunne få, så nu må strikke pindende jo igang med et nyt tæppe til den lille ny. :-) Den 27. hentede vi Jesper i Billund lufthavn det er skønt at have ham hjemme igen, vi holdt en ekstra juleaften lørdag den 28. den blev ikke helt som ventet da jeg blev syg med et maveonde, men heldigvis hjalp alle børnene med at gøre det hele klart så vi kunne få en hyggelig aften, endnu en gang tak til børnene for hjælpen :-)

Lis Jensen 01.01.2014 18:32

Ja Birthe den blev helt god jeg så den for et par år siden mens Jesper var i Broager hvor de havde en griseso der farede og han var helt vild med de små grise

birthe 01.01.2014 18:17

Hvor blev den fin - det ligner noget fra Carla og Vilh. Hansens nissebog? Synd, at du blev syg til "jeres ekstra-jul". Godt, det kunne gennemføres alligevel!

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.