Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Alle læsere her på bloggen ønskes et rigtig godt nytår med et super billede af André og Theis der kommer nye billeder af håndarbejder når den lille nye er blevet født om godt en måned, åh som vi da glæder os til at blive bedsteforældre for tredje gang, nu håber jeg så ikke jeg skal opereres samtidig med at Susanne skal føde. Ja jeg skal opereres for gud ved hvilken gang denne gang for min struma nu kan jeg ikke snakke mig fra det længere da den er vokset så meget at der ikke er ret meget plads i luftrøret til at trække vejret med, det fik jeg at vide knap en uge før jul så det var noget af en julegave at få, jeg har fået taget biopsier af min skjoldbruskkirtel flere gange i hver side da der er flere knuder i den, jeg forventer ikke det er noget farligt i den, men det må tiden vise. Endnu engang godt nytår til alle.

birthe 30.12.2015 22:24

Et herligt billede - skønt at se hvor glade de 2 drenge er for hinanden. Vi ønsker pøj pøj med det hele!

| Svar

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.