Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Her er mit seneste projekt en poncho i vendestrik med en snoningsbort midtfor og strikkede bånd med strikkede blade i enderne( beklager billedkvaliteten jeg var koncentreret om at få selvudløseren på kameraet til at virke)
Her kan man se hvordan det gik til da vores gamle asketræer måtte lade livet den 1. april her er det det 1. og største træ der bliver fældet
Billedet er fra Lauges barnedåb i maj, min mor var syg den dag så hun er ikke på billedet. Angående min mor er hun stadig syg og er i kemobehandling for lymfekræft, det har været lidt svært at finde ud af hvad hun fejlede, men det lykkedes og der er ikke noget andre steder efter hvad vi har fået at vide på Amtssygehuset i Aarhus, så det regner vi med er rigtigt.
Dette er det yngste skud på stammen og han skal hedde Lauge det er bare så fint et navn til ham, nu kan jeg begynde at lægge den frygtelige oplevelse i sidste uge på hylden og glæde mig over det nye liv jeg har fået foræret af de dygtige læger og sygeplejersker på Øre-næse- hals afdelingen på Aarhus kommunehospital. Endnu engang mange mange tak for hjælpen i den forløbne uge også tak til sygehuspræsten Steen Bonde som har hjulpet mig på rette vej igen. Så efter alt hvad der er sket i den forgangne uge er det en skønt at få at vide at André og Theis's lillebror har fået det flotte navn Lauge Sthen Degn Iversen. Nu skal han så have de spiralsokker jeg strikkede til ham mens jeg var indlagt, og blusen som er ligesom hans brødres den blev færdig aftnen før operationen :-)

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.