Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Så er der nyt igen her fra Sorgenfri i Voel vi er igen blevet bedsteforældre til endnu en dejlig lille dreng der blev født tirsdag den 2.-2.-2016 kl. 23:37 han vejede 4256 g og var 53 cm, André og Theis er meget glade for ham. Jeg har så nået at holde ham inden jeg skal opereres her den 10.-02 for så går der lige lidt tid inden jeg må løfte noget. Nu er vi jo så spændte på hvad den lille nye skal hedde.
Jeg har arbejdet som vikar Hos AVK i Skovby hele januar og måned, og her i første uge af februar har jeg været vikar hos firmaet der laver hospitalssprit og sæbe og andre ting der bruges i sygehusvæsenet det hedder Kemex og ligger i Silkeborg. Arne har som altid travlt med sine køer og hvad dertil hører.
Jeg har jo som altid gang i strikkepindende jeg har strikket bluserne til André og Theis jeg er lige nu i gang med en bluse til lillebror ligesom hans brødres så de kan være ens :-) køredragten er til lillebror og huen fik syet den mørkeblå pompom på kort efter vi fik at vide han var blevet født. På det nederste billede ser André og Theis deres lillebror første gang de er så glade for ham.  

Alle læsere her på bloggen ønskes et rigtig godt nytår med et super billede af André og Theis der kommer nye billeder af håndarbejder når den lille nye er blevet født om godt en måned, åh som vi da glæder os til at blive bedsteforældre for tredje gang, nu håber jeg så ikke jeg skal opereres samtidig med at Susanne skal føde. Ja jeg skal opereres for gud ved hvilken gang denne gang for min struma nu kan jeg ikke snakke mig fra det længere da den er vokset så meget at der ikke er ret meget plads i luftrøret til at trække vejret med, det fik jeg at vide knap en uge før jul så det var noget af en julegave at få, jeg har fået taget biopsier af min skjoldbruskkirtel flere gange i hver side da der er flere knuder i den, jeg forventer ikke det er noget farligt i den, men det må tiden vise. Endnu engang godt nytår til alle.
André og Theis med fine bluser der fortæller at de skal være storebrødre :-)

Jeg har i dag afsluttet mit vikariat hos Nine United HAY i Horsens da de ikke havde brug for min assistance længere, jeg synes også jeg havde gjort mit til at de kunne klare sig uden mig, (der er stadig megalangt til Horsens). Jeg skal til samtale hos et andet vikarbureau i Århus denne gang så må vi se hvad det bringer. Derudover glæder vi os over at vi skal være bedsteforældre igen til februar så André og Theis skal have en lillesøster eller lillebror, derudover gror majsen jo her i denne dejlige varme der er lige nu så det er da rart lige at være hjemme lidt her i det gode vejr. Jeg sidder lige nu her kl. 21:15 ude ved bordet i haven med PC'en det er dejligt :-) 

Jeg har endelig fundet et kursus som jeg kan begynde på 9. marts nu mangler vi bare fagforeningens accept det har holdt hårdt at finde noget jeg kan bruge til noget da der jo er kommet en ny lov fra den 1. januar hvor man ikke kan få lov til alle kurser der er kommet en såkaldt "Landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse" og derudover er der en "Positivliste for den regionale uddannelsespulje for perioden 1.Januar-31.marts 2015" det er sgu ikke nemt at finde rundt i for hverken os der er jobsøgende og skoler, jobcentre og fagforeninger, nu håber jeg at det lykkes at få det kursus der hedder "Salgsmedarbejder" det kan bruges i forretninger og supermarkeder så må vi se om jeg kan finde noget arbejde bagefter. For interessede der læser dette så kig på mit CV som er øverst til venstre lige under Bloggen.

 

Så er der lige en opdatering her torsdag den 5.-3.-2015 så blev endnu et kursus aflyst pga for få tilmeldte " kun mig" æv æv og atter æv hvilke kurser er det andre tager det er i hvertfald ikke dem jeg gerne vil deltage i. Nå men nok om det i næste uge skal jeg være eksamensvagt til terminsprøver på et gymnasie her i midtjylland så nu håber jeg bare at det bliver til noget. 

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.