Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Den kære Theis gror virkelig hurtig så køreposen blev for lille med det samme så bedstemor måtte strikke en bort på forneden så den kunne blive lang nok til ham. :-) Nu skulle den gerne passe ham det meste af vinteren "måske":-)
Det strikket med henblik på at fungere som et sæt til brug ved barnedåb sammen med dåbskjolen, det fungere fint, men huen skal have et bånd over hovedet også da den bliver meget løs da det er strikket i Sandnes Alpakka med silke og på pinde 4,5 og 3,5 og det er tyndt garn.
Det er egentlig billeder, men jeg syntes at de ville have større glæde af puder, der er broderet navn fødselsdato tidspunkt længde og vægt på dem. De kan jo laves til billeder når de bliver større.
Her er så yngste skud på stammen i Jensen klanen og i familien Christensen og Iversen Hans fulde navn er: Theis Sthen Degn Iversen og ja det staves med h. Han er bare så dejlig præsten fik det skønneste smil da hun skulle døbe ham.

Jeg har fra idag slettet mit forsøg på at blive selvstændigTrist, da der ikke har været nogle der var interesseret i at få hjælp eller ihvertfald at betale for det, men nu er det forsøgt og det gik ikke. Håber der er nogle andre der kan bruge mig til et eller andet  Smiler stort. Jeg fortsætter med at lave en masse håndarbejde er i øjeblikket i gang med noget broderi, et nyt babytæppe, en babykjole og en babytrøje i det smukkeste blondemønster mere om alt dette senere CoolKan li'

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.