Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Trøjen med Marius mønsteret til André når nu han får en lillebror eller lillesøster og det er så min første gang med oopklipning af strik og derefter montering med strikket knapkant. Det ser da vist nogenlunde ud:-)
Her er så køreposen strikket i en str 6 mdr. (da det helst ikke skal i brug før til vinter)den er også med Marius mønster, med hue og vanter.
Så blev tæppet til den lille nye færdigt og klar til brug, men det må godt lige vente ihvertfald et par måneder helst 3 endnu inden den lille kommer :-)
Så kom bogen fra "Laughinghens" hjem nu kan jeg komme til at strikke det mest fantastiske babytæppe. Det hedder Aldara shawl og er designet af Judy Furlong
Så blev det lyserøde sæt færdig så må vi håbe modtageren kan bruge det. Jeg er nu begyndt på et babytæppe til det nye lille barnebarn der kommer til verden til juni jeg har strikket ca 20 cm. billeder af det følger senere.

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.