Lisbd's 123 blog med lidt af hvert

Her er juleposten som jeg har broderet til Jesper den blev lavet færdig den 23.-12. så den var klar til han kom hjem fra Australien den 27.-12. Vi holdt en dejlig juleaften hos Susanne og Bjarke sammen med Bjarkes mor og da vi havde pakket gaverne ud sagde Susanne at hun forresten havde været hende og fået taget nogle billeder den anden dag og dem tog hun op af skuffen, det viste sig at være billeder af et lille nyt medlem af Jensenklanen der efter planen skal komme til verden til Sankt Hans, det er den mast fantastiske julegave vi kunne få, så nu må strikke pindende jo igang med et nyt tæppe til den lille ny. :-) Den 27. hentede vi Jesper i Billund lufthavn det er skønt at have ham hjemme igen, vi holdt en ekstra juleaften lørdag den 28. den blev ikke helt som ventet da jeg blev syg med et maveonde, men heldigvis hjalp alle børnene med at gøre det hele klart så vi kunne få en hyggelig aften, endnu en gang tak til børnene for hjælpen :-)
2 forfrosne herrer på havnerundfarten (Arne og Poul Erik Madsen) I øvrigt en god tur med guiden vi så Operaen, skuespilehuset, vi hørte og så aftensalutten på kastellet, og Nyhavn og Christianshavn, Den lille havfrue, Mærsks hovedsæde med de blå vinduer, og mange andre ting. Vi sejlede også igennem en kanal hvor guiden ikke måtte sige noget, for dem i de dyre lejligheder kunne blive forstyrret ikke at der så ud til at være mange hjemme da vi sejlede forbi.
Her er så min adventskrans nr. 30 og det skal lige siges at jeg har ikke lavet 2 der var ens, denne er lavet af mørkerødt bånd med guldranker fra REMA1000 der er brugt 2 x 3 m så er der 4 forgyldte gipsroser og 4 nåle med perler og andet glimmer på, hurtigt og enkelt. Jeg synes selv den er flot, men som altid er der delte meninger om den ting.
Her er et billede af André hvor han har hele Mariussættet fra Sandnes garn på, som jeg strikkede til ham sidste år.
Her er et billede fra Australien, hvor han kører korn fra mejetærskerne med en stor traktor ikke hans yndlingsmærke, men mon ikke det går som det skal. Det bliver fedt at se de billeder han har taget dernede når han kommer hjem igen. :-)

Nyeste kommentarer

12.01 | 18:32

Hej Lis. Jeg forstår stadig ikke helt sætningen hvor er det "udtagning" skal stå? Skal man tage ud efter hver 8 maske eller hvordan? Kh Naja

09.05 | 12:10

Hej Anne - Maria
Ja det er helt alm bomuldsgarn den der passer til hæklenål nr 3
Hilsen Lis Birgitte Degn Jensen

09.05 | 10:51

Hej. alm bomuldsgarn - er det 4/8? Venlig hilsen Maria

18.02 | 06:53

Ups jeg har glemt at skrive at de skal tages ud, håber du kan finde ud af det nu jeg retter det senere. Jeg kan da se at jeg vist skal have tjekket opskriften.